Sustine Centrul Gifted Education cu 10 Euro pentru un Campus Verde Sustine Centrul Gifted Education cu 10 Euro pentru un Campus Verde!
Donează și pune poza, link-ul și textul tău mai jos: 2 căsuțe=10 Euro
Românii sunt deștepți! Inteligența nativă ne ajută să vedem imediat valoarea acestui proiect. Informați-vă pe Gifted Education Center! Cum puteți ajuta: donând 10 Euro sau cât vă lasă inima, pentru construcție și pământ; puteți cumpăra artă donată; sau dacă nu aveți bani, măcar completați Declarația230 privind redirecționarea a 2% din impozitul deja plătit la stat. Mai puteți promova acest proiect pe internet, email, pe toate mediile sociale! Noi vă mulțumim chiar și numai pentru un gând bun! Numai împreună vom reuși!!
Acest site este pentru a ajuta la construcția unui Campus Verde pentru copii supradotați. Noi credem că în România există 100`000 de oameni buni care să doneze câte 10 Euro și se poate porni construcția pentru acest Centru de Educatie de Excelență! Aveți mai jos o listă cu cei care au donat și puteți și voi să vă înscrieți cu un text un link și o poză. apoi promovați site-ul să știe cât mai mulți oameni! Vă mulțumim și pentru gândul bun și pentru promovare!
Acesti oameni ce au donat pentru Campusul Verde vor avea vizibilitate(dacă doresc!) și recunoaștere oficială, vor fi invitați în săptămâna deschiderii campusului iar numele lor va fi trecut pe un panou tematic cu cărămizi. Numai împreună vom reuși!!